A Ringfoon Creation

Informatie over InnoCalc

InnoCalc, het calculatie programma voor de bouw, wordt ontwikkeld en exclusief verdeeld door DaliSoft bvba en Astena nv. Wegens onze ruime ervaring en de vele referenties zijn wij uw geschikte partner als het komt op software voor bedrijfsbeheer, calculatie, documentbeheer, planningprogramma's, .... Kortom: uw volledige workflow.
 

InnoCalc

Bent u op zoek naar be- en vertrouwbare calculatie...

Zoek dan niet verder. U heeft met InnoCalc gevonden wat u zocht. InnoCalc is snel, gemakkelijk, eenvoudig en compleet. Klik verder naar de demo-video's om te weten te komen wat u tot nu toe mist... of schrijf je hier in voor de demoavond InnoCalc!


 
Promotie voor gebruikers

Wat zijn uw voordelen?

"Dankzij InnoCalc heb ik terug tijd om op de werf te komen in plaats van de hele dag met offertes & administratie bezig te zijn."

"Vorderingsstaten en nacalculatie zijn een fluitje van een cent met InnoCalc."

"Waar ik vroeger over een offerte soms 2 dagen deed, lukt dankzij InnoCalc nu in 2 uur!"


 
Nieuwe opleidingen

GRATIS: Nieuwe Demo-avonden InnoCalc gepland 2013!

Nieuwe demo-avond InnoCalc gepland in Gent en in Geel. Klik hier voor de data en om in te schrijven.

Kom vrijblijvend eens kennismaken met de software en leer hoe het ook uw bedrijf kan helpen sneller en efficiënter te werken.

 
Honderden referenties

InnoCalc telt al honderden gebruikers.

InnoCalc wordt reeds door vele bouwbedrijven en architecten gebruikt als standaard voor het berekenen van offertes of begrotingen. Klik hier om enkele referenties in uw buurt aan te vragen.