A Ringfoon Creation

Ja.... Ook voor u!

Innocalc heeft meer dan 850 gebruikers in alle mogelijke sectoren en subsectoren in de bouw. Zowel aannemers, afwerkingsbedrijven, appartementsbouw, betonconstructies, burgerlijke bouw, dakwerken, elektrische installaties, grondwerken, houtskeletbouw, industriebouw, installatiebedrijven, metaal, metselwerk, renovatie, restauratie, rioleringswerken, ruwbouwwerken, sanitaire installaties, staalcontructies, stallenbouw, schrijnwerkerij, timmerwerken, utiliteitsbouw, ventilatie, verfwerk, verwarming, villabouw, vloerwerken, waterbouw, waterwerken, wegenbouw, wegenwerken, woningbouw... maken gebruik van InnoCalc software.

De ondernemer

De ondernemer

Hoeveel offertes worden er bij het bouwbedrijf wel niet gemaakt per jaar? Tientallen! En vaak neemt het maken van een begroting, uren, soms dagen tijd in beslag. Met InnoCalc calculeert u op een snelle, overzichtelijke manier. De klant krijgt een keurige offerte, gedetailleerde en/of samenvattende meetstaat en contract, samengesteld op de door u gewenste wijze. U krijgt met InnoCalc complete software voor technisch bedrijfsbeheer.

De architect

De architect

De architect besteedt veel aandacht aan een gedetailleerde meetstaat, prijsraming en specifiek lastenboek. Per lot zal hij een prijs- aanvraag met bijhorend lastenboek elektronisch doorsturen en een gedetailleerde prijs- analyse & leemte- berekening maken. InnoCalc biedt de architect de flexibiliteit om detailmeetstaten, ramingen, prijs- aanvragen, bijzondere bestekken & prijsanalyses op een snelle en wettelijk juiste manier uit te voeren.

De calculator

De calculator

De calculator berekent de kosten van een bouwproject van a tot z. Gezien het strakke tijdslimiet die geplaatst wordt op het afwerken van een offerte komt het erop neer om binnen binnen de vooropgestelde tijdslimiet de beste prijs te maken en de offerte technische en commercieel klaar te hebben.
InnoCalc helpt de calculator sneller en nauwkeuriger prijsoffertes op te stellen. InnoCalc is gebouwd op jarenlange ervaring en feedback uit de bouwmarkt, is zeer flexibel en gemakkelijk aan te leren aangezien het een programma is in de vertrouwde Microsoft Excel omgeving.